Nationaal netwerk

Het aantal auto’s op de Belgische wegen zit al jaren in de lift. Dat maakt dat er een steeds groter bereik is voor mobiele communicatie. Ook de stijging van het aantal files maakt dat chauffeurs - en hun passagiers - steeds meer tijd hebben om reclameboodschappen te lezen.

Een mobiele campagne van MobilAd is een garantie op visibiliteit. Met meer dan 4,5 miljoen unieke Belgische weggebruikers per week, genereert uw campagne altijd de gewenste zichtbaarheid.

kaart-nationaal-netwerkHet kwalitatieve netwerk van MobilAd bestaat uit liefst 400 trucks. Deze vrachtwagens zorgen voor een permanente aanwezigheid van uw merk in een reclameluwe omgeving.

Wilt u graag een mobiele advertentiecampagne lanceren? Bij MobilAd heeft u keuze uit vijf verschillende Highway-netwerken.

Het H-50, H-100- en H-150-netwerk leent zich uitstekend om samen met andere media in te zetten. Vanaf het H 200-netwerk is er voldoende opportunity to see (OTS) om ook geïsoleerde nationale campagnes te dragen.

Dankzij onze 20 verschillende vertrekpunten over heel België, garanderen wij u altijd een optimale dekking en spreiding. Voor welk Highway-netwerk u ook kiest.

De Highway-netwerken van MobilAd genereren een dekking van 60% in Vlaanderen en 40% in Wallonië. Wilt u graag een regionaal zwaartepunt creëren in een nationaal netwerk? Dan stellen we samen met u een gepersonaliseerd actieplan op. En zorgen we voor een maximale dekking, net waar u ze nodig heeft.

Een nationale campagne van MobilAd duurt gemiddeld 4 weken.

 

Contact

Herman de Nayerstraat 11F
B-2550 Waarloos (Kontich)

+32 (0)15 64 30 64

info@mobilad.be

logo parking
Top of Page