Indy

Da Giovanni

Gepubliceerd in Parking Media - Gallery
Dinsdag, 07 Juli 2020 11:59

MobilAd Media te zien op Kanaal Z

Gepubliceerd in Laatste nieuws
Woensdag, 01 Juli 2020 16:29

Al jarenlang zijn wij trotse partner met Snel Logistics, die dit jaar ook de prijs voor Transporteur van het jaar wist te bemachtigen.
In deze video zie je onze rubriek in de reportage van Transport-, Logistics & Van TV waar onze main business Truckvertising wat meer wordt toegelicht.

Hierbij de link naar de volledige reportage over Snel Logistics:
https://kanaalz.knack.be/publireportage/transport-logistics-van-tv-2020/video-normal-1614717.html

De volledige mobiliteitssector herstelt zich!

Gepubliceerd in Laatste nieuws
Dinsdag, 30 Juni 2020 09:54

De afgelopen weken hebben we jullie vooral op de hoogte gehouden van de verkeersintensiteit op onze Vlaamse wegen. Deze week bekijken we de gehele mobiliteitssector want hier zijn zeker enkele interessante inzichten te verwerven. Hier krijg je vooral een duidelijk beeld over wat voor verplaatsingen er gemaakt worden. Zo waren er in het begin van de lockdown bijzonder veel korte verplaatsingen. Hier spreken we dan over verplaatsingen naar supermarkten en apothekers. Deze verplaatsingen zijn doorheen de verschillende versoepelingen geminderd. Verplaatsingen richting parken, recreatieplekken, cafés en restaurants zijn de afgelopen weken dan weer zeer sterk gestegen. Al deze positieve statistieken kunnen wij ook rechtstreeks linken aan de toenemende drukte op de wegen en in de parkings. En dat is natuurlijk wat we willen!

Grafische weergave:

Afbeelding 1

Afbeelding 1: Drukte op verschillende plekken

De cijfers van het verkeerscentrum staaft deze beweringen ook. Uit de cijfers die het Vlaams verkeerscentrum op 29 juni heeft vrijgegeven blijkt dat de verkeersintensiteit verder is toegenomen. Gedurende de week van 22 tot en met 26 juni is de verkeersintensiteit verder gestegen met 6,3% ten opzichte van de week ervoor. Hiernaast hebben we met vrijdag 26 juni ook opnieuw de drukste dag op de wegen sinds de start van de coronacrisis beleefd. Dit zie je ook terug in volgende grafische weergave:
Afbeelding 2

Afbeelding 2: Aantal voertuigkilometers in Vlaanderen

Bronnen:
Mediaspecs.be (24 juni)
Space connection agency (24 juni, Bernard Cools)
Verkeerscentrum Vlaanderen (29 juni)

Ook gedurende de afgelopen weken heeft het verkeerscentrum updates naar buiten gebracht omtrent de verkeersintensiteit. De stijgende trend is nog steeds zeer duidelijk zichtbaar. Tijdens de werkweek van 15 juni tot en met 19 juni is het verkeer sterk aangegroeid met 6,5%, vrijdag 19 juni was ook de drukste dag op de weg sinds de invoering van de coronamaatregelen.

Hier een grafische weergave:
Afbeelding 1


Afbeelding 1: Aantal voertuigkilometers per dag in Vlaanderen

In de parkings hebben we duidelijk gemerkt dat de heropening van de horeca een groot effect heeft gehad. Doordat we terug op café en restaurant mogen, gaan we ook steeds meer parkeren in betaalparkings.

Bron:
Verkeerscentrum.be (22 juni)

LEZ Brussel

Gepubliceerd in Parking Media - Gallery
Woensdag, 17 Juni 2020 17:09

Quick

Gepubliceerd in Parking Media - Gallery
Maandag, 15 Juni 2020 17:05

Hansgrohe

Gepubliceerd in Truckvertising - Gallery
Maandag, 24 Februari 2020 09:43

Impermo

Gepubliceerd in Truckvertising - Gallery
Dinsdag, 09 Juni 2020 09:31

Galeria Inno

Gepubliceerd in Parking Media - Gallery
Woensdag, 03 Juni 2020 17:06

De hoeveelheid verkeer blijft toenemen!

Gepubliceerd in Laatste nieuws
Woensdag, 03 Juni 2020 17:02
Maandag 2 juni heeft het verkeerscentrum nieuwe cijfers bekend gemaakt omtrent de huidige verkeersintensiteit. Van 4 mei tot en met 24 mei was het verkeer toegenomen met 14,6%. In de laatste week van mei nam het autoverkeer zeer fors toe namelijk met 16% extra. Zoals vorige week voorspeld blijft de verkeersintensiteit dus toenemen. Aangezien er op 8 juni een volgende versoepeling van de COVID-19 maatregelen aankomt lijkt het ons dan ook duidelijk dat deze curve in een stijgende lijn gaat blijven evolueren.

Hier een grafische weergave:
Afbeelding 1


Afbeelding 1: Aantal voertuigkilometers per dag in Vlaanderen

Ook in de parkings beginnen de auto’s wederom toe te stromen. Vorige week spraken we over een bezettingsgraad van ongeveer 64%. Deze week wordt er gesproken over een bezettingsgraad 80% en de cijfers blijven elke dag stijgen. Op het moment dat de restaurants en cafés terug openen verwachten wij dat deze cijfers nog sneller gaan stijgen.

Bronnen:
Verkeerscentrum.be (2 juni)
Het Laatste Nieuws (29 mei)  

Contact

Herman de Nayerstraat 11F
B-2550 Waarloos (Kontich)

+32 (0)15 64 30 64

info@mobilad.be

Top of Page