23 Januari,2019

Full Impact in het hart van de stad – nu ook in Oostende en Hasselt

De reclame op de glazen huisjes op de Groenplaats en de Godefriduskaai in Antwerpen groeiden op korte tijd uit tot echte referenties voor impactvolle stadscommunicatie.

Glazen huisje Groenplaats

Glazen huisje Godefriduskaai










Dit aanbod wordt in 2019 uitgebreid met locaties in Hasselt en Oostende

Het Dusartplein in Hasselt :

Dit drukke plein ligt aan de kleine ring van Hasselt en bruist van activiteit door de vele horecazaken en events die hier plaatsvinden. De 2 glazen huisjes hebben elk een oppervlakte van ca 100m2 en kunnen volledig of deels worden bestickerd. Zichtbaar voor de vele voetgangers en automobilisten is dit een toplocatie voor nationale of locale campagnes.

Glazen huisje Groenplaats










De Visserskaai in Oostende :

De visserskaai is niet enkel de beste plaats van België om verse vis te kopen. Het is de verbinding van het station naar het strand en trekt jaarlijks een massa mensen die over de kaai slenteren. Ook is er heel wat voorbijgaand verkeer. Een campagne op 1 van de 4 glazen huisje zal zeker gezien worden! Elk huisje heeft een oppervlakte van 40m2

Glazen huisje Groenplaats










De koninginnelaan in Oostende :

Deze laan met boulevardallures heeft een bijzondere uitstraling. Het glazen huisje ligt dichtbij het strand en het stedelijk zwembad en is goed zichtbaar voor het voorbijgaande verkeer. Met een oppervlakte van 80m2 wordt een bijzondere impact gecreëerd.

Glazen huisje Groenplaats

Contact

Herman de Nayerstraat 11F
B-2550 Waarloos (Kontich)

+32 (0)15 64 30 64

info@mobilad.be

Top of Page