Maak indruk in het hart van de stad met onze impactvolle glazen huisjes

"Wilt u opvallen in het hart van de stad?"

Kies dan voor impactvolle visibiliteit! Onze glazen huisjes bieden een verrassende, creatieve en exclusieve manier om uw product of merk te promoten. Elke locatie waar we onze huisjes plaatsen is zorgvuldig gekozen, zodat uw boodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep terechtkomt.

Of u nu een nieuw product op de markt wilt brengen of uw merk wilt versterken, onze glazen huisjes zijn de perfecte manier om uw doelgroep te bereiken. Wij geloven dat reclame niet irritant hoeft te zijn. Integendeel, wij geloven dat reclame creatief, verrassend en boeiend kan zijn. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om de perfecte reclamecampagne op te zetten die past bij hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Wilt u ook uw doelgroep bereiken met creatieve en exclusieve reclame op de juiste locatie en op het juiste moment? Neem dan vandaag nog contact op met ons en ontdek wat onze glazen huisjes voor u kunnen betekenen!


 • Antwerpen

  Groenplaats

  Groenplaats

  De Groenplaats ligt in het historisch centrum en is één van de bekendste pleinen van Antwerpen. De vele horecazaken, winkels, bushalte en het iconische Hilton-hotel maken van dit plein het drukstbezochte van de stad. De 2 glazen huisjes bieden een prestige en impact van 60m². • Brussel

  Deux Portes

  Deux Portes

  Parking 2 Portes ligt vlak naast de Naamsepoort en op wandelafstand van de Louizalaan met visibiliteit vanop de kleine Brusselse ring. De ideale omgeving dus om te adverteren naar een koopkrachtige doelgroep.

  Ploelaertplein

  Poelaert plein

  Dit glazen huisje, naast het justitiepaleis, gelegen op het grootste plein van Brussel, ligt op wandelafstand van het Louizaplein en de Kleine Ring. Bij inwoners en toeristen is dit plein voornamelijk bekend vanwege zijn fantastische panoramische uitzicht over de stad. Conclusie, een exclusieve locatie voor uw campagne! • Oostende

  Koninginnelaan

  Koninginnelaan

  Parking Koninginnelaan ligt vlak naast de Japanse tuin en op wandelafstand van de KAAP en dus ook de zeedijk in Oostende met visibiliteit vanop de Koningin Astridlaan. De ideale omgeving om tijdens de zomermaanden te adverteren naar een brede doelgroep. 

 

 

Contact

Herman de Nayerstraat 11F
B-2550 Waarloos (Kontich)

+32 (0)15 64 30 64

info@mobilad.be

Top of Page