Netwerk

Impactvolle visibiliteit in het hart van de stad

Verrassend, creatief en exclusief en telkens op een uitgelezen locatie brengen de glazen huisjes uw product top of mind op een moment dat het er echt toe doet.


 • Antwerpen

  Groenplaats

  Groenplaats

  De Groenplaats ligt in het historisch centrum en is één van de bekendste pleinen van Antwerpen. De vele horecazaken, winkels, bushalte en het iconische Hilton-hotel maken van dit plein het drukstbezochte van de stad. De 2 glazen huisjes bieden een prestige en impact van 60m².

  Godefriduskaai

  Godefriduskaai

  In de schaduw van het Mas en vlak naast de jachthaven van Antwerpen. In dit exclusieve kader bieden we 80m² visibiliteit. • Brussel

  Deux Portes

  Deux Portes

  Parking 2 Portes ligt vlak naast de Naamsepoort en op wandelafstand van de Louizalaan met visibiliteit vanop de kleine Brusselse ring. De ideale omgeving dus om te adverteren naar een koopkrachtige doelgroep.

  Ploelaertplein

  Poelaert plein

  Dit glazen huisje, naast het justitiepaleis, gelegen op het grootste plein van Brussel, ligt op wandelafstand van het Louizaplein en de Kleine Ring. Bij inwoners en toeristen is dit plein voornamelijk bekend vanwege zijn fantastische panoramische uitzicht over de stad. Conclusie, een exclusieve locatie voor uw campagne! • Oostende

  Koninginnelaan

  Koninginnelaan

  Parking Koninginnelaan ligt vlak naast de Japanse tuin en op wandelafstand van de KAAP en dus ook de zeedijk in Oostende met visibiliteit vanop de Koningin Astridlaan. De ideale omgeving om tijdens de zomermaanden te adverteren naar een brede doelgroep. 

 

 

Contact

Herman de Nayerstraat 11F
B-2550 Waarloos (Kontich)

+32 (0)15 64 30 64

info@mobilad.be

Top of Page