Vrachtwagen reclame - Netwerk

Het aantal auto’s op de Belgische wegen zit al jaren in de lift. Ook de stijging van het aantal files maakt dat chauffeurs - en hun passagiers - steeds meer tijd hebben om reclameboodschappen te lezen. Dat maakt dat er een steeds groter bereik is voor Truckvertising of vrachtwagenreclame op de autosnelweg.

Een Truckvertising campagne van MobilAd is een garantie op visibiliteit. Met meer dan 5,1 miljoen unieke Belgische weggebruikers per week, genereert uw campagne altijd de gewenste zichtbaarheid.

Het kwalitatieve netwerk van MobilAd bestaat uit 500 trucks. Dit mobiele netwerk zorgt voor een permanente aanwezigheid van uw merk in een reclameluwe omgeving, de autosnelweg.

Wilt u graag een Truckvertising campagne lanceren? Bij MobilAd heeft u keuze uit verschillende oplossingen. Van een regionaal netwerk in een periode van 4 - tot 12 weken om een zwaartepunt te leggen in een gewenste regio. Of een nationaal netwerk met een dekking op alle autosnelwegen van België.
 

 • vrachtwagenreclame

  Dit netwerk bestaat uit een vloot van 500 trucks die een nationale dekking garanderen dankzij meer dan 20 verschillende vertrekpunten over gans België.  Wilt u visibiliteit op alle autosnelwegen en alle invalswegen naar de grote centra van België? Dan is dit netwerk de beste oplossing!

  Gemiddeld bedraagt de dekking 60 à 65% in Vlaanderen en 35 à 40% in Wallonië. Door gebruik te maken van realtime data kent u ook altijd het exacte bereik van uw campagne, voor meer details klik hier.

  U kan nationaal adverteren vanaf 50 trucks in een periode van minimum 4 weken en vanaf 200 trucks in een periode van 2 weken.

  Adverteerders als ING, Proximus, Touring, Ethias, Valorlub, Primagaz, Continental,  Mastercard, etc. hebben reeds met succes gebruik gemaakt van het nationale netwerk.

  Voor onze nationale adverteerders werd in de afgelopen jaren, door een extern onderzoeksbureau, reeds verschillende impactstudies uitgevoerd op dit netwerk. Hieruit bleek de efficiëntie van een vrachtwagenreclame campagne op de autosnelweg, voor meer details klik hier.

 • Als adverteerder kunt u kiezen uit verschillende regionale netwerken. Elk regionaal netwerk genereert een zwaartepunt van visibiliteit in een bepaalde zone, deze kan zijn: een verkeers-as tussen 2 steden, een provincie of een regio zoals bv. Gent-Brussel-Antwerpen.

  U selecteert de trucks uit de regio die u precies nodig heeft. MobilAd garandeert uw bedrijf een optimale visuele aanwezigheid in de regio van uw keuze, die dankzij de gps tool aangetoond wordt in alle transparantie. Voor meer details, klik hier.

  Een regionale vrachtwagenreclame campagne van MobilAd kan al vanaf 5 trucks in een periode van minimum 4 weken tot een periode van 12 maanden.

  Enkele voorbeelden van regionale netwerken zijn:

  Noord

  reclame op vrachtwagen

  Zuid

  vrachtwagen reclame

  Brussel

  kaart expo netwerk

  E17

  kaart E17 netwerk

  E19

  kaart E19A12 netwerk

  E40

  kaart E40 netwerk

Contact

Herman de Nayerstraat 11F
B-2550 Waarloos (Kontich)

+32 (0)15 64 30 64

info@mobilad.be

Top of Page