Netwerk

De Belgische steden zijn de voorbije jaren geëvolueerd tot een aangenaam leef-, werk- en vrijetijdsmilieu. Het verkeer wordt hierbij veel meer gestuurd en er werden belangrijke investeringen gedaan om ruime en aangename betaalparkings te bouwen.

Jaarlijks parkeren meer dan 26 miljoen wagens in deze parkings.

De chauffeurs en inzittenden van deze wagens zijn een bijzonder interessante doelgroep. Ze zijn bereid om te betalen voor het gebruiksgemak én beschikken dan ook over heel wat koopkracht.

Om deze consumenten te bereiken ontwikkelde Parking Media een aantal impactvolle reclamedragers. Deze zijn strategisch geplaatst en sensibiliseren de consument nét voor het moment van aankoop.

U kan kiezen uit verschillende communicatie oplossingen in de parkings van Indigo, Interparking, MyPark en Apcoa. 
Klik hier voor de verschillende reclamemogelijkheden in de parkings.Nationaal netwerk

Het grootste nationale netwerk (P-400) met 172 parkings in 35 verschillende steden binnen België vertegenwoordigt een nationale dekking waaronder 54% in Vlaanderen, 15% in Wallonië en 31% in Brussel met een bruto-bereik van meer dan 10 miljoen contacten per maand. Een P-400 netwerk dekt +90% van alle ‘off-street’ binnen België. De ideale looptijd van een nationale campagne bedraagt tussen 2 en 4 weken.
 

Regionaal netwerk

Parking media biedt 3 regionale netwerken aan die het mogelijk maken om per taalgebied te communiceren:

Reclame netwerk in het noorden: Antwerpen, Mechelen, Gent, Leuven, Oostende, Aalst, Turnhout, Lier, Kapellen, Blankenberge, Nieuwpoort, Knokke, Vilvoorde en Ninove
Reclame netwerk in het zuiden: Luik, Namen, Louvain-La-Neuve en Verviers 
Reclame netwerk in Brussel: Ixelles, Centre, Anderlecht, Sint-Lambert, Sint-Gilles, etc.

Dit netwerk biedt de adverteerder de mogelijkheid regionaal te communiceren.
 

Lokaal netwerk

Parking Media biedt eveneens de keuze uit een tiental lokale netwerken. Deze netwerken dienen specifiek om bijvoorbeeld een rekruteringscampagne te voeren binnen een welgekozen stad. Deze campagnes kunnen gevoerd worden vanaf één slagboom (in- of uitrit) in een parking of stad voor een periode naar keuze.

Contact

Herman de Nayerstraat 11F
B-2550 Waarloos (Kontich)

+32 (0)15 64 30 64

info@mobilad.be

Top of Page