Netwerk

De Belgische steden zijn de laatste jaren steeds meer geëvolueerd naar een aangenamere woon-, werk- en vrijetijdsomgeving. Het verkeer is veel beter gecontroleerd en er zijn grote investeringen gedaan om ruime en nette betaalde parkeerplaatsen te bouwen.

Elk jaar staan er meer dan 26 miljoen auto's op deze parkings geparkeerd.

De bestuurders en inzittenden van deze auto's zijn een interessante doelgroep die niet over het hoofd mag gezien worden. Ze zijn bereid te betalen voor het gebruiksgemak en beschikken dus over een hoge koopkracht.

Om deze consumenten te bereiken heeft Parking Media een aantal impactvolle reclamedragers ontwikkeld. Deze zijn strategisch geplaatst om het bewustzijn van de consument net voor de aankoop te verhogen. Of het nu in of net buiten de parkings is, Parking Media biedt een aantal impactvolle media die voor een korte of langere periode kunnen worden geboekt.

De communicatie in de parkeergarages verloopt via verschillende opvallende reclamedragers.
Klik hier om de verschillende reclamemogelijkheden te bekijken in de parkings van Indigo, Interparking, MyPark en Apcoa.

 


Nationaal Netwerk

Het nationaal netwerk heeft meer dan 90% van alle betalende parkings in België en maakt het mogelijk om meer dan 10 miljoen brutocontacten per maand te bereiken. De ideale periode voor een nationale campagne is 4 weken.
 

Regionaal Netwerk

Parking Media biedt 3 regionale netwerken aan die het mogelijk maken om per taalgebied te communiceren.

Reclame-netwerk in het Noorden: Antwerpen, Mechelen, Gent, Oostende, Aalst, Turnhout, Lier, Kapellen, Blankenberge, Nieuwpoort, Knokke, Leuven, Vilvoorde, Ninove
Reclame-netwerk in het Zuiden: Liège, Namen, Louvain-La-Neuve en Verviers  
Reclame-netwerk in Brussel: Ixelles, Centre, Woluwe, Saint-Lambert, Anderlecht, Saint-Gilles, Centre, Woluwe, Saint-Lambert, Anderlecht, Saint-Gilles etc.

Met deze netwerken kunt u zich regionaal tot uw doelgroep richten.

A la carte

Parking Media biedt ook de keuze uit een tiental lokale netwerken. Deze netwerken kunnen op maat gemaakt worden om te communiceren in de stad van uw keuze. Wij bieden u ook de mogelijkheid aan om te communiceren in parkings en dit kan al met slechts 1 slagboom (in- of uitgang) in de parkeergarage of stad van uw keuze.   

Contact

Herman de Nayerstraat 11F
B-2550 Waarloos (Kontich)

+32 (0)15 64 30 64

info@mobilad.be

Top of Page