Netwerk

De Belgische steden zijn de voorbije jaren geëvolueerd tot een aangenaam leef-, werk- en vrijetijdsmilieu. Het verkeer wordt hierbij veel meer gestuurd en er werden belangrijke investeringen gedaan om ruime en aangename betaalparkings te bouwen.

Jaarlijks parkeren meer dan 26 miljoen wagens in deze parkings.

De chauffeurs en inzittenden van deze wagens zijn een bijzonder interessante doelgroep. Ze zijn bereid om te betalen voor het gebruiksgemak én beschikken dan ook over heel wat koopkracht.

Om deze consumenten te bereiken ontwikkelde Parking Media een aantal impactvolle reclamedragers. Deze zijn strategisch geplaatst en sensibiliseren de consument nét voor het moment van aankoop.

U kan kiezen uit verschillende impactvolle reclamedragers


In de parkings

Reclame op de slagbomen

Reclame op de slagbomen

Reclame op de slagbomen van de in- en uitritten eist echt de aandacht op. De gebruiker van de parking is immers verplicht om te stoppen én om naar de slagboom te kijken vooraleer hij kan doorrijden(gemiddeld 9 seconden). Dit zorgt ervoor dat uw campagne gezien en gememoriseerd wordt.

reclame op de tickets

Reclame op de tickets

In heel wat parkings is het openen van de slagbomen geautomatiseerd. Elke nummerplaat wordt geregistreerd en wanneer het parkeergeld werd betaald en de buitenrijdende wagen enkele momenten stilstaat voor de slagboom, gaat deze open. Het ticket blijft gewoon in de wagen liggen. Ideaal om top of mind te blijven of een call-to-action campagne te doen.

Reclame op digitale schermen

Reclame op digitale schermen

Een aantal parkings zijn uitgerust met digitale schermen. Kwalitatief en uitermate strategisch geplaatst bieden deze schermen de mogelijkheid om dynamisch campagne te voeren. De content kan vlot worden aangepast aan vb het ogenblik van de dag, het weer etc. Door het bewegende beeld trekken de schermen heel wat aandacht.

Reclame in kaders

Reclame in kaders

De statische kader zijn strategisch geplaatst en ideaal voor een permanente aanwezigheid van uw bedrijf. Zoekt u een impactvol rechtoe rechtaan reclame, dan zijn de kaders een mooi en prijsgunstig alternatief. Uiteraard kan de visual op regelmatige basis worden aangepast .

Out of the box

Out of the Box

Wij werken graag creatieve oplossingen uit die volledig voldoen aan uw briefing.
Denk vb aan het volledig stickeren van de liften en trappen, het plaatsen van wobblers, een podium, ...


Buiten de parkings

Net buiten de parkings zijn een aantal toplocaties waar u zowel de parkinggebruiker als de voorbijgangers bereikt. 

Glazen huisje

Glazen huisjes

Gelegen op toplocaties zoals de Groenplaats, het Astridplein, het Eilandje en het Sint-Jansplein in Antwerpen, de Visserskaai in Oostende, het Dussartplein in Hasselt, het Spiegelplein in Jette, Place de l'Esplanade in Louvain-la-Neuve en op de Grote Markt in Vilvoorde zijn dit echte blikvangers.
Op een oppervlakte van ca 75m² kan u uw product volledig tot zijn recht laten komen en een statement maken op een high traffic locatie.Nationaal netwerk

Het grootste nationale netwerk (P-400) met 172 parkings in 35 verschillende steden binnen België vertegenwoordigt een nationale dekking waaronder 54% in Vlaanderen, 15% in Wallonië en 31% in Brussel met een bruto-bereik van meer dan 10 miljoen contacten per maand. Een P-400 netwerk dekt +90% van alle ‘off-street’ binnen België. De ideale looptijd van een nationale campagne bedraagt tussen 2 en 4 weken.
 

Regionaal netwerk

Parking media biedt 3 regionale netwerken aan:

Netwerk Noord: P-100
Netwerk Zuid: P-100
Netwerk Brussel: P-100

Dit netwerk biedt de adverteerder de mogelijkheid regionaal te adverteren.
 

Lokaal netwerk

Parking Media biedt eveneens de keuze uit een tiental lokale netwerken. Deze netwerken dienen specifiek om bijvoorbeeld een rekruteringscampagne te voeren binnen een welgekozen stad. Deze campagnes kunnen gevoerd worden vanaf één slagboom in één stad voor een periode naar keuze.

Contact

Herman de Nayerstraat 11F
B-2550 Waarloos (Kontich)

+32 (0)15 64 30 64

info@mobilad.be

Top of Page