10 Januari,2023

MobilAd Media actief in Programmatic Digital Out of Home

Mobilad Media is sinds 2021 actief in Programmatic Digital Out of Home (DOOH) en heeft de hele digitale inventaris uitgerust met de nieuwste Broadsign technologie. Programmatic DOOH stelt adverteerders in staat om het kopen en verkopen van advertentieruimte te automatiseren en de juiste doelgroep op het juiste moment te bereiken.

Met de uitgeruste technologie biedt Mobilad Media real-time data over de prestaties van advertenties, waardoor adverteerders hun advertenties in real-time kunnen optimaliseren en betere resultaten kunnen behalen. Het biedt ook meer creatieve mogelijkheden voor adverteerders, waaronder het gebruik van dynamische inhoud zoals video's, animaties maar ook HTML5.

Als pionier van Programmatic DOOH in België, biedt Mobilad Media een interessante selectie van touchpoints voor adverteerders om uit te kiezen. De sterk toegenomen vraag vanuit de markt voor Programmatic DOOH in het afgelopen jaar toont aan dat het een effectieve en efficiënte manier is om de doelgroep te bereiken.

 

Contact

Herman de Nayerstraat 11F
B-2550 Waarloos (Kontich)

+32 (0)15 64 30 64

info@mobilad.be

Top of Page