03 April,2023

MobilAd Media breidt netwerk uit met backlights in parkings Louvain-la-Neuve

MobilAd Media heeft zijn netwerk uitgebreid met 10 backlights in Louvain-la-Neuve. De backlights zijn geïnstalleerd in de parkings Acceuil, Grand place, Charlemagne en Grand Rue en bieden adverteerders de mogelijkheid om hun boodschap nog beter te laten opvallen.

Deze 10 extra backlights zijn de nieuwste toevoeging aan het reclameaanbod van MobilAd Media. Deze verlichte reclamepanelen zijn bijzonder effectief in parkeergarages omdat ze automobilisten attent maken op de aanwezigheid van adverteerders en hen herinneren aan hun boodschap wanneer ze aankomen en later weer in hun auto stappen.

Door het toevoegen van de backlights in Louvain-la-Neuve aan het netwerk, biedt MobilAd Media adverteerders nog meer mogelijkheden om hun doelgroep te bereiken op het moment dat deze het meest gevoelig is voor hun boodschap. De uitbreiding van het netwerk toont aan dat MobilAd Media zich blijft inzetten om adverteerders te voorzien van innovatieve en effectieve manieren om hun boodschap te communiceren.

Contact

Herman de Nayerstraat 11F
B-2550 Waarloos (Kontich)

+32 (0)15 64 30 64

info@mobilad.be

Top of Page